The Reserve image-1
Perched on a lush hillside above Playa Hermosa, each home has panoramic views of the Pacific Ocean
Materials sourced locally in Costa Rica enhance the project's overall sustainability
Striking architectural design provides a captivating composition with the surrounding jungle terrain
The Reserve image-2
Full sliding glass walls on both levels completely open the indoors to a rich rainforest environment
An infinity pool on the living level deck allows residents to rest, relax and soak in the natural beauty
The highest quality finishes bring the best of modern living to a picturesque beach destination

The Reserve

Santa Teresa, Costa Rica

These dramatic vacation homes, designed by acclaimed Los Angeles architect Assemblegde+, are part of a master planned eco-community consisting of 28 residential units on a hillside overlooking the Pacific Ocean in Santa Teresa, Costa Rica. The elegant, modern design of each residence fully integrates the natural surroundings.

The open floor plan along with a full wall of sliding glass allows the jungle terrain and the inside living spaces to blend together seamlessly. The line between indoor and outdoor blurs to give the user a heightened sense of nature. A careful selection of locally sourced renewable materials enhance the project’s sustainability.


Santa Teresa, Costa Rica